VideoCuisine

Promotiefilm

Promotiefilm laten maken?

Een bedrijfsfilm of promotiefilm laten maken is dé beste manier om uw verhaal te vertellen. Een promovideo zorgt voor meer conversie binnen uw doelgroep en zorgt ervoor dat klanten in één oogopslag kunnen zien waar u als bedrijf voor staat. 

Kosten bedrijfsvideo laten maken

De kosten voor het maken van een bedrijfsvideo of promotiefilm kunnen erg variëren. Dit komt omdat sommige bedrijfsvideo’s nou eenmaal meer tijd en energie vereisen dan andere bedrijfsvideo’s. Hieronder staan drie opties aangegeven met de daarbij behorende prijs opgave. Vraag een offerte aan voor een exacte prijsopgave.

€549​

basis video pakket

*Prijzen zijn exclusief BTW

€599 - €749

Standaard video pakket

*Prijzen zijn exclusief BTW

€799+

premium video pakket

*Prijzen zijn exclusief BTW

Deze tarieven zijn op basis van gemiddelden tot stand gekomen daarom kunnen er op basis van de bovenstaande tarieven geen rechten ontleend worden.

download

''Kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit, deze kernwoorden passen dus volledig bij VideoCuisine. Daarnaast denkt Videograaf Julian van Baal goed mee en heeft hij ook een oog voor detail.

Gwendy Dirks

Maesons

bedrijfsfilm kosten

''Door middel van hun meedenkend vermogen zijn deze video’s een succes geworden. Daarnaast vinden wij het ook heel fijn dat VideoCuisine flexibel is en goed te bereiken.''

Charlotte Kosterman

Lease.auto

bedrijfsfilm kosten

''VideoCuisine voelt goed aan waar wij naar op zoek zijn en leveren wat zij beloven: een prachtige video! Daarom zijn wij zeer tevreden over de samenwerking.''                       

Nelleke Poorthuis

Omdenken

Bedrijfsfilm laten maken

''VideoCuisine komt tot de essentie van de opdracht, het is namelijk een aangrijpende, krachtige en informatieve video geworden. Daardoor is het prettig samenwerken met VideoCuisine.''

Anka Michielsen

De Hoogstraat

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op of vul het onderstaande contact formulier in en ontvang vervolgens binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Heeft u na 24 uur geen reactie ontvangen? Dit kan namelijk betekenen dat onze mail in uw spambox terecht is gekomen.

Contact formulier

Fout: Contact formulier niet gevonden.