Wij mochten voor Omdenken een commercial opnemen voor hun nieuwe gezelschapsspel, ‘Switch’. Dit ontregelende gezelschapsspel is anders dan anders.

Amigo is een nieuw Carsharing concept uitgerold door Louwman Group waarmee je een eigen Amigo auto deelt met bekenden.

Een bedrijfsfilm over de werkwijze van De Transformatie Groep. Zij helpen bedrijven door vertrouwen en verbinding met de natuur structurele positieve veranderingen te realiseren binnen organisaties.

Wij hebben voor bezorg restaurant Shashlik Mashlik een korte pakkende Social first video gemaakt die zij meteen voor hun online campagne konden inzetten.

Brouwerij video

NIET in samenwerking met Brouwerij  t IJ, wij wilde experimenteren met het schieten van een product video en vinden dat zo’n lekker biertje ook een bijpassende video verdient. 

Barbershop MAESONS wilde door middel van een hippe video haar nieuwe dienst uitlichten bij de doelgroep. Menicures by MAESONS is hand-en voetverzorging alleen voor mannen. 

Ter promotie van hun nieuwe boek stond Omdenken een week lang in de Pop-up store op Utrecht Centraal. Wij mochten hier uiteindelijk de aftermovie voor verzorgen.

De Hoogstraat Revalidatie helpt jongeren meer uit hun beenprothese te halen. Wij mochten een middagje komen filmen om jongeren enthousiast te maken voor de Clinic!

Namens Lease.auto zijn wij een paar keer samen met Andy van der Meijde op pad gegaan om de klant van de maand te verassen en hun auto te overhandigen.

'Op een ander been gezet'

‘Op een ander been gezet’  is een werkgroep waarbij ouders met een kind met een  beenafwijking steun, advies en informatie kunnen vinden. 

Wij mochten voor Oikocredit Nederland de opening van hun microtentoonstelling vastleggen. Oikocredit helpt ondernemers in ontwikkelingslanden om zelfredzaam te worden.

Voor de verhuizing naar een nieuwe locatie wilde MAESONS graag een korte teaser laten maken om haar klanten alvast een kleine sneak peak te geven van wat hun te wachten staat.

''Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met VideoCuisine. Zij voelen goed aan waar wij naar op zoek zijn en leveren wat zij beloven: een prachtige video!''
''VideoCuisine komt tot de essentie van de opdracht, het is een aangrijpende, krachtige en informatieve video geworden. Het is prettig samenwerken met VideoCuisine.''

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op of vul het onderstaande contact formulier in en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Heeft u na 24 uur geen reactie ontvangen? Het kan zijn dat onze mail in uw spambox terecht is gekomen.

Contact formulier

    ''Mede door hun meedenkend vermogen zijn deze video’s een succes geworden. Hiernaast vinden wij het ook heel fijn dat VideoCuisine flexibel is en goed te bereiken.''
    ''Kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit, deze kernwoorden passen volledig bij VideoCuisine. Videograaf Julian van Baal denkt goed mee en heeft oog voor detail. Wij zijn erg blij met onze toffe filmpjes.''